تعداد مقالات: 615 | ||
1 | اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمد سالاری؛ فرشید خیری؛ جواد نصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.17 MB) | ||
2 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف اسید بوتیریک بر عملکرد مرغان تخمگذار لگهورن در دوره پیک تولید | |
سعید حاجی صادقیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB) | ||
3 | اثر جیره نویسی به روش برنامه ریزی خطی و برنامه ریزی غیر خطی تصادفی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
شریفه قویدل حیدری؛ مصطفی یوسف الهی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB) | ||
4 | اثر جیوه نویسی خطی و غیر خطی تصادفی بر آلودگی زیست محیطی ناشی از پرورش جوجه گوشتی | |
شریفه قویدل حیدری؛ مصطفی یوسف الهی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB) | ||
5 | بررسی تغییرات فراسنجه های شکمبه ای در جیره حاوی سطوح مختلف بنتونیت سدیم در شرایط درون تنی و برون تنی | |
محمدجواد خلیفه؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
6 | اثر سطوح مختلف بنرتونیت سدیم برگلوکز، اوره و کلسترول خون گوسفندان نژاد عربی | |
محمدجواد خلیفه؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
7 | بررسی اثر سطوح مختلف گیاه پنیرک برتخمیر میکروبی علوفه سیاه شور در شتر تک کوهانه با روش تولید گاز | |
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (813.53 K) | ||
8 | زمان مصرف خوراکی، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: پویایی شکمبه | |
اکبر نیکخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB) | ||
9 | اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل بر عملکرد دوره آغازین جوجه های گوشتی | |
افسون قدرتی؛ پرویز فرهومند؛ بهمن فضلی؛ مجتبی ایمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB) | ||
10 | مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاهی دارویی لیموترش (.Citrus limon Burm) با آنتی بیوتیک آویلامایسین بر تیتر آنتی بادی خون و وزن اندام های لنفوئیدی | |
افسون قدرتی؛ پرویز فرهومند؛ مجتبی ایمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB) | ||
11 | اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB) | ||
12 | اثر مکمل اسیدهای آلی بر روی وزن نسبی اندامهای داخلی و فعالیت آنزیم های سرم جوجه های گوشتی | |
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB) | ||
13 | بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ داوود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.72 MB) | ||
14 | بررسی پارامترهای عملکرد بلدرچین ژاپنی در پاسخ به جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا | |
علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی؛ مسعود رنجبران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB) | ||
15 | اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی | |
محمود صحرائی؛ مهدی بهلولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.88 MB) | ||
16 | زمان مصرف خوراک، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: اسیدهای چرب شیر و بخش بندی نیتروژن | |
اکبر نیکخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.55 MB) | ||
17 | تعیین قابلیت هضم علوفه ی سیلو شده تریتیکاله به روش تولید گاز | |
یونس آق نیکوانی؛ اکبر تقی زاده؛ عبدالله کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.92 K) | ||
18 | ارزیابی خصوصیات شیمیایی منابع آلی و معدنی عنصر روی در تغذیه جوجه های گوشتی | |
محمود صحرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB) | ||
19 | بررسی برخی خصوصیات دستگاه گوارش و PH قسمت های مختلف آن در جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک | |
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ نظر افضلی؛ ولی محمد شعبان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.69 MB) | ||
20 | تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی | |
یونس اولادشنبه؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (993.34 K) | ||
21 | اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار | |
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ آمل زرگانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB) | ||
22 | تاثیر گل Ammi majus. L برتولید گاز حاصل از جیره با مواد متراکم بالا در شرایط آزمایشگاهی | |
زهرا خدادادی؛ محسن ساری؛ یونس اولادشنبه؛ علی آقایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
23 | اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر ترکیب لاشه جوجه های گوشتی | |
محمد سالاری؛ فرشید خیری؛ جواد نصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB) | ||
24 | مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
یونس اولادشنبه؛ محسن ساری ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) | ||
25 | اثر کربوهیدرات غیرالیافی در جیره های با پروتئین عبوری بالا برعملکرد و متابولیت های خون بره های افشاریxمرینوس | |
اعظم بیرانوند؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حمید امانلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB) |